16 oktober 2020

Ruimere coulance bij herregistratie vanwege COVID-19

Het College Geneeskundige Specialismen (CGS) heeft onlangs de herregistratie-eisen verruimd vanwege COVID-19. Afhankelijk van het moment van herregistratie zijn tijdelijk verschillende herregistratie-eisen versoepeld. Bijvoorbeeld versoepeling van het gemiddeld aantal te werken uren en 20% minder te behalen punten voor deskundigheidsbevordering.

Onlangs zijn daarom aan het PE-dossier van elke geregistreerde arts 40 punten toegekend. Lees in het RGS-bericht welke versoepeling voor u – op basis van uw herregistratiedatum – van toepassing is. 

Verenso biedt echter tijdens de COVID19-crisis een aangepast (online) aanbod voor Evaluatie Individueel Functioneren (EIF) en visitatie. Ook kan bij een COVID-uitbraak waar u bij betrokken bent, worden overlegd of een EIF-gesprek of een visitatiedag op een ander moment kan plaatsvinden. Hiermee biedt Verenso altijd een mogelijkheid om uw EIF of visitatie af te ronden.
 
Voor vragen daarover kunt u contact opnemen met Lauri Faas (visitatie@verenso.nl) of Corinne de Ruiter (EIF@verenso.nl).

Naar nieuwsoverzicht