21 september 2021

Extra mogelijkheid aanmelding voor bijeenkomsten Wzd-functionarissen najaar 2021

Extra mogelijkheid aanmelding voor bijeenkomsten Wzd-functionarissen najaar 2021


Vanwege de grote belangstelling voor deze bijeenkomst, hebben we leden op een wachtlijst moeten plaatsen. Daarom organiseren we een extra eerste bijeenkomst op 5 oktober aanstaande.

Wil je graag andere Wzd-functionarissen helpen bij het uitvoeren van hun nieuwe rol en ook zelf tips krijgen bij je knelpunten en vragen? Verenso en NVAVG organiseren daarvoor een serie van drie online-bijeenkomsten. Aanmelden kan tot 1 oktober.

Als je je aanmeldt is het de bedoeling dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig bent (dus ook 2 november en 13 december). Alle bijeenkomsten zijn online van 15.30-17.00 uur. Verschillende sprekers geven daarbij korte presentaties over Wzd-onderwerpen.

De onlinebijeenkomsten zijn alleen voor specialisten ouderengeneeskunde en artsen verstandelijk gehandicapten die Wzd-functionaris zijn. De focus ligt op het uitwisselen van tips over knelpunten of casussen uit de praktijk van de Wzd-functionaris. Accreditatie voor de bijeenkomsten is toegekend. Klik hier voor het programma.

Aanmelding  met vermelding van functie en BIG-registratie mogelijk tot 1 oktober via info@verenso.nl. Vol = vol

 

Naar nieuwsoverzicht