4 november 2021

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor het Verenso-congres?

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor het Verenso-congres?

Het toenemend aantal COVID-19-besmettingen maakt dat we opnieuw gekeken hebben naar de opzet van het Verenso-najaarscongres op 25 november. Voor toegang tot het congres was al een QR-code nodig. Daarbovenop willen we graag zoveel als mogelijk de anderhalve meter afstand kunnen bieden. We hebben daarom helaas moeten besluiten het aantal fysieke deelnemers te maximeren op 350 deelnemers.

Wat betekent dat voor jou?

Het aantal fysieke aanmeldingen is nu hoger dan de genoemde grens. Dat betekent dat niet iedere deelnemer aanwezig kan zijn in Den Bosch. Als Verenso zullen we uiterlijk eind volgende week melden wie er wel en wie niet fysiek aanwezig kan zijn. Snelheid van aanmelding zal hierbij worden meegenomen. Uiteraard geldt dan het aanbod om het congres digitaal bij te wonen.

Wij kunnen ons overigens ook voorstellen dat je gezien de oplopende besmettingscijfers nu zelf ook een andere keuze wilt maken. Heb je je aangemeld voor fysieke deelname, maar wil je nu toch liever via livestream het congres volgen? Geef dit dan uiterlijk 10 november door via scem@scem.nl.

Ofschoon het heel jammer is dat deze maatregel nodig is, staat alles klaar om er een innovatief congres van te maken. We hopen iedereen, fysiek of via livestream, te zien!

 

Naar nieuwsoverzicht