2 mei 2022

Herhaalde oproep: Werk je met Pluriform Zorg van Adapcare? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het Register Leren van Data in Verpleeghuizen!

Werk je met Pluriform Zorg van Adapcare? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het Register Leren van Data in Verpleeghuizen!

Verenso werkt samen met Nivel, UNO Amsterdam en EPD-leveranciers aan het programma Leren van Data. Het doel van het programma is om te leren van de behandelgegevens van verpleeghuispatiënten om de ouderengeneeskunde verder te kunnen verbeteren. Inmiddels is de minimale dataset vastgesteld, dit is de set van basisgegevens die specialisten ouderengeneeskunde vastleggen in het patiëntendossier (EPD). Er wordt ook gewerkt aan een passende data-infrastructuur: het Register Leren van data in Verpleeghuizen, waarin deze gegevens bijeen worden gebracht.

Werk je als specialist ouderengeneeskunde met Pluriform Zorg van Adapcare? Dan wil het Nivel graag contact met je opnemen om je verder te informeren over het Register Leren van Data.

Mag het Nivel contact met je opnemen? Geef dan je contactgegevens aan ons door. We geven deze informatie dan door aan het Nivel. Eén contactpersoon per vakgroep is daarbij voldoende. Aanmelden kan via deze link.

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met de gegevens en volgen we de wet- en regelgeving. De gegevens worden enkel gebruikt voor het programma Leren van Data en zullen enkel met het Nivel worden gedeeld.

Heb je je al aangemeld, dan hoef je dit niet opnieuw te doen. Nivel neemt dan al contact met je op.

Werk je met een ander EPD-systeem? Houdt dan de nieuwsberichten in de gaten. In de komende periode nodigen we gebruikers van de verschillende EPD-systemen gericht uit om zich aan te melden.

We hopen van harte op je medewerking. Want alleen dan kunnen we de ouderengeneeskunde verbeteren!

Lees hier meer over Leren voor Data of neem contact op met Sandra van Beek (svanbeek@verenso.nl).

 

 

Naar nieuwsoverzicht