11 april 2022

Verzoek commentaar V&VN Richtlijn Delier voor 27 april

Verenso stelt het op prijs als je de inhoud van de conceptrichtlijn Delier wilt becommentariëren. Deze richtlijn wordt op initiatief van de Vereniging voor Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN) ontwikkeld. Namens Verenso participeert specialist ouderengeneeskunde Serge Roufs in de richtlijnwerkgroep.

De richtlijn is bestemd voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkzaam in de wijkverpleging of in de zorg in verpleeghuizen. Het is specifiek gericht op de verpleegkundige preventie, diagnose, behandeling en nazorg. De werkgroep stelt het op prijs als de conceptteksten vanuit het perspectief van de specialist ouderengeneeskunde bestudeerd worden en van commentaar worden voorzien, zodat de zorg optimaal gefaciliteerd kan worden.

Je kunt de richtlijn opvragen bij Wendy Hommes-Poucki via richtlijnen@verenso.nl. Naast de conceptrichtlijn wordt je dan ook een commentaarformulier toegestuurd. Voor het becommentariëren van richtlijnen krijg je 2 accreditatiepunten. 

Het ingevulde commentaarformulier ontvangt Verenso graag uiterlijk 26 april retour op richtlijnen@verenso.nl.

 

Naar nieuwsoverzicht