5 december 2023

Gezocht: geïnteresseerden in deelname aan de ontwikkeling van richtlijnen

Gezocht: geïnteresseerden in deelname aan de ontwikkeling van richtlijnen

Lijkt het je leuk om op een andere manier met je vak bezig te zijn? Wil je bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van jouw vakgebied? Heb je affiniteit met wetenschap of specifieke aandachtsgebieden? Overweeg dan om je namens Verenso in te zetten voor het ontwikkelen van multidisciplinaire richtlijnen. Bovendien kun je voor deelname aan een richtlijnwerkgroep onder voorwaarden in aanmerking komen voor accreditatiepunten.

Verenso krijgt veel verzoeken om deel te nemen aan multidisciplinaire richtlijnen en heeft behoefte aan een brede inzet van specialisten ouderengeneeskunde uit de achterban. Het is een mooie manier om samen met andere beroepsgroepen de kwaliteit van zorg hoog te houden. Bovendien is het een mooie kans om het werk van specialisten ouderengeneeskunde goed op te kaart te zetten.

Als je geïnteresseerd bent, kom ik graag met je in contact. Als je een mailtje stuurt naar whommes@verenso.nl, lijkt het me leuk om vrijblijvend een belafspraak met je te maken zodat ik wat meer uit kan leggen over richtlijnontwikkeling en meer kan horen over je aandachtsgebieden en ervaring. En wie weet rolt er een mooie samenwerking uit!

Wendy Hommes-Poucki 

 

Naar nieuwsoverzicht