9 mei 2023

Heb jij je al aangemeld voor het Verenso-congres en de ALV op 1 juni?

Heb jij je al aangemeld voor het Verenso-congres en de ALV op 1 juni?

Tijdens het congres wordt er in de plenaire sessie en tijdens een workshop aandacht besteed aan de vragen: Hoe duurzaam inzetbaar is de specialist ouderengeneeskunde? Waarom is duurzaamheid een belangrijk thema binnen de ouderenzorg? En welke rol heeft de specialist ouderengeneeskunde hierin? Wat betekenen de komende ontwikkelingen voor de inzet van de specialist ouderengeneeskunde; voor nu en in de toekomst?

Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) willen wij graag met jou het gesprek aangaan over deze onderwerpen, waarbij wij specifiek willen ingaan op de duurzame inzetbaarheid van de specialist ouderengeneeskunde (het formatietraject). Om de ALV bij te wonen moet je vooraf hebben aangemeld en is alleen toegankelijk voor leden van Verenso.

Al ruim 450 leden hebben zich aangemeld voor het congres, mocht jij je nog niet hebben aangemeld voor het congres, doe dit dan nu. Geef daarbij ook aan of je de ALV en/of het buffetdiner bijwoont.

Wanneer je je al hebt aangemeld voor het congres, maar nog niet voor de ALV en/of dinerbuffet, stuur dan voor 25 mei een e-mail naar Judith Heidstra (jheidstra@verenso.nl). Zij zorgt dan dat je kunt deelnemen aan de ALV en/of het dinerbuffet.

Wij rekenen op je komst!

 

Naar nieuwsoverzicht