28 augustus 2023

Oproep voor deelname focusgroep over uitbraken bij COVID-19 en Influenza

Tranzo Tilburg is op zoek naar specialisten ouderengeneeskunde die kunnen deelnemen aan focusgroepen over het ervaren draagvlak voor maatregelen bij uitbraken bij COVID-19 en Influenza.

Tranzo Tilburg en UNO Amsterdam werken samen in de CIAO studie. Specialist ouderengeneeskunde Paul van Houten is afgevaardigde in de klankbordgroep. De CIAO-studie gaat over passende maatregelen om uitbraken van Covid-19 en Influenza in verpleeghuizen te voorkómen en bestrijden. CIAO staat voor ‘Covid-19 and Influenza: Appropriate measures to prevent and control Outbreaks in nursing homes’. Het doel van deze studie is om er achter te komen hoe deze maatregelen in de verpleeghuizen zijn ervaren. Er wordt onderzocht wat het draagvlak is van bewoners, naasten en zorgprofessionals over de inzet van verschillende maatregelen.

Een van de onderdelen van de studie is het houden van focusgroepen. De Academische Werkplaats Ouderen van Tranzo Tilburg is op zoek naar specialisten ouderengeneeskunde die willen deelnemen aan deze focusgroep. Voor meer informatie en aanmelden kun je je wenden tot Charlotte Vullings van Tranzo Tilburg (C.C.J.M.Vullings@tilburguniversity.edu).

Naar nieuwsoverzicht