17 september 2020

Webinar meldpunt MUIZ - Zorgnetwerk Utrecht

Het zorgnetwerk Utrecht gaat het digitale meldingssysteem Meldpunt Uitbraken Infectieziekten & BRMO (MUIZ) implementeren. Door de coronacrisis is dit wat op de achtergrond geraakt, maar door de positieve ervaringen in Rotterdam in het afgelopen half jaar gaan we hier binnenkort mee starten.

Wij willen u als geïnteresseerde van MUIZ door middel van een interactief webinar op 17 september kennis laten maken met het systeem. Gedurende 2 uur wordt u meegenomen in de functionaliteiten van het systeem, krijgt u uitleg over de meerwaarde (juist ook in de huidige tijd) en bestaat de mogelijkheid om het systeem te ervaren in een testomgeving.

Vanwege het interactieve karakter kunnen er maximaal 10 instellingen deelnemen aan een sessie. Daarom wordt er bij voldoende belangstelling ook een sessie georganiseerd op dezelfde dag van 13:00 – 15:00. Mocht de sessie van 15:00 – 17:00 vol zitten, dan wordt u ingedeeld in de sessie van 13:00 – 15:00. Uiteraard wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

Wilt u deelnemen? Stuur dan een mail naar rzn-abr-utrecht@umcutrecht.nl

Geef in deze mail uw naam en organisatie aan. We kunnen, gezien het maximum van 10 instellingen per webinar, één persoon per organisatie toelaten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Meer informatie

voor aanmelden en praktische informatie: stuur een mail naar rzn-abr-utrecht@umcutrecht.nl. Voor inhoudelijke informatie over het webinar: stuur een mail naar Diederik Brandwagt: DBrandwagt@ggdru.nl.

Tijd: 15:00 - 17:00

Doelgroep

Iedereen die nu al binnen een instelling is betrokken bij infectiepreventie of bij het melden en registreren van infectieziekten binnen en buiten de instelling. Denk bijvoorbeeld aan artsen, deskundigen infectiepreventie en verpleegkundigen.

Aanbieder

Regionaal Zorgnetwerk Antibioticaresistentie Utrecht i.s.m. het projectteam MUIZ van GGD Rotterdam-Rijnmond.

Naar agendaoverzicht