28 augustus 2023

Vijf redenen om deel te nemen aan de Verenso-masterclass medisch leiderschap op 18 oktober & 1 november 2023

Ontwikkel jezelf in het tonen van medisch leiderschap, positioneer met een visie in jouw organisatie en bouw zo mee aan het medisch inhoudelijke beleid van je organisatie.

We geven je hieronder vijf goede redenen waarom deelname aan de masterclass in samenwerking met My-doc bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van jouw organisatie. De afgelopen groep heeft de vorige editie beoordeeld met gemiddeld een 8.4. Benieuwd naar de ervaring van een specialist ouderengeneeskunde? Bekijk deze pagina.

  1. Leer meer over je eigen leiderschapsstijl
    In deze masterclass leer jij meer over je eigen leiderschapsstijl. Aan het eind van deze masterclass zijn specialisten ouderengeneeskunde zich bewust van het belang en de urgentie van hun positie en invloed binnen hun werksetting.
  2. Reflecteer op je eigen leiderschap aan de hand van theorie
    Specialisten ouderengeneeskunde krijgen door deze masterclass niet alleen inzicht in hun eigen leiderschapsstijl, maar ontvangen ook handvatten om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan. Op de tweede bijeenkomst kan meteen worden besproken wat zij in de praktijk hebben kunnen toepassen.
  3. Neem een positie in binnen je zorgorganisatie en de ouderengeneeskunde en verbeter daarmee de kwaliteit van zorg
    Specialisten ouderengeneeskunde krijgen zowel in hun eigen organisatie als in diverse samenwerkingsverbanden, projecten en commissies regelmatig de ruimte om leiderschap te tonen op de werkvloer. In deze masterclass leer je hoe je deze positie kunt innemen.
  4. Krijg inzicht in teamontwikkeling en het soepel doorvoeren van veranderingen
    Naast het inzicht in je eigen leiderschapsstijl leer jij hoe jij je team kan helpen bij veranderingen. In de masterclass is aandacht voor teamontwikkeling en verandermanagement.
  5. Leer van praktijkvoorbeelden van beroepsgenoten
    Je gaat in gesprek met beroepsgenoten en inspireert elkaar. Oud-deelnemers waarderen de interactie met de groep tijdens deze masterclass.

Overtuigd? Meld je hier aan voor de masterclass op 18 oktober en 1 november 2023 op het kantoor van Verenso in Utrecht!

Naar nieuwsoverzicht