29 januari 2021

VWS verlengt Support Helpdesk: benut telefonische achterwacht om vitaal te blijven

Blijvende coronabesmettingen, vaccinaties van zorgpersoneel en kwetsbare patiënten vragen nog steeds extra aandacht naast de reguliere zorg. Blijf dus als specialist ouderengeneeskunde ook goed voor jezelf te zorgen! Dat is niet alleen belangrijk voor jou en je naasten, maar ook om de kwaliteit van zorg nu en in de toekomst te garanderen.

Speciaal voor jou is er de Support Helpdesk Ouderengeneeskunde. Deze is niet alleen bedoeld voor crisissituaties, maar kan ook ingezet worden om even rust te bieden of om je de gelegenheid te geven je te richten op andere zaken die ook aandacht nodig hebben, zoals de reguliere patiëntenzorg.

De gratis telefonische achterwacht wordt bemand door ervaren specialisten ouderengeneeskunde die klaarstaan om hun collega’s even wat lucht te geven.

Ook het ministerie van VWS vindt het belangrijk dat specialisten ouderengeneeskunde vitaal blijven en heeft daarom de subsidie verlengd tot 30 juni.

Bekijk ook eens de vlog van specialist ouderengeneeskunde Amnon Weinberg een toelichting of lees de positieve ervaring van collega Lyan de Roos.
 
Je kunt de Supporthelpdesk 24/7 bereiken op telefoonnummer 085 8086900.

Op deze webpagina staat alle informatie overzichtelijk op een rijtje.

Meer informatie: Corinne de Ruiter

Naar nieuwsoverzicht