13 juli 2023

Inspiratiesessies implementatie gericht op passend voorschrijven van antibiotica bij infectieziekten

Zie jij verbetermogelijkheden in jouw verpleeghuis voor het beter vaststellen en behandelen van infectieziekten (zoals urineweginfecties) bij kwetsbare ouderen. Maar vraag jij je af hoe je hiermee concreet aan de slag kan gaan?  Sluit dan aan bij een van de inspiratiesessies.

Inspiratiesessies 

UNO Amsterdam biedt in de periode september t/m december 2023 verschillende inspiratiesessies aan, gericht op de start, uitvoering en borging van een implementatieproject, gefinancierd door het ABR zorgnetwerk NH-FL. Wat is belangrijk in voorbereidingsfase van je implementatieproject? Hoe kom je tot een juiste keuze van implementatie activiteiten/strategieën? Hoe zorg je er voor dat wat er gerealiseerd is, ook blijvend geborgd wordt, of nog verder kan worden opgeschaald? Op deze en vele andere implementatie vragen gaan we in bij de inspiratiesessies en wisselen we kennis en ervaring rondom deze vragen uit. 

Ben je geïnteresseerd in deze inspiratiesessies neem dan een kijkje in de UNO evenementenkalender. De eerstvolgende online inspiratiesessie staat gepland voor 19 september a.s. van 15.00-16.30 uur. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier.

Andere inspiratiesessies vinden o.a. plaats op 3  en 31 oktober a.s. Wil je meer weten, neem contact op met de UNO implementatie-adviseur: j.f.a.m.wijffels@amsterdamumc.nl

Op 12 september vindt voor de laatste keer het webinar over CRP point-of-care testing (POCT) plaats. Dit geaccrediteerde (gratis) webinar wordt verzorgd door UNO Amsterdam en draagt bij aan de implementatie van de Verenso richtlijn LLWI. Klik hier voor meer in formatie en aanmelden.

 

Naar nieuwsoverzicht