Over Verenso

Regiobestuur cluster Zuid

Het regiobestuur van cluster Zuid (regio's Midden- en Zuid-Limburg, Zuidoost-Noord-Brabant en Noord-Limburg) bestaat uit: 

Regio Midden- en Zuid-Limburg

Voorzitter: Carla Gubbels
Secretaris: Noortje Mies
Penningmeester: Christophe van Dijken
Kwaliteitscoördinator: Frank Pepels

Aios leden: Anne Visser, Vera Wolvekamp

Te bereiken via: verenso.limburg@gmail.com

Contactpersoon vanuit Verenso: Corinne de Ruiter


Regio Zuidoost-Noord-Brabant en Noord-Limburg

Voorzitter: Esther Warmerdam 
Secretaris: Annelies Wijnberg 
Penningmeester: Annette van Lier 

Algemeen bestuurslid
Suzanne Arts
Marijke Crooijmans
Malu Gijsbers
Judith Martens
Herold Meijer
Serge Roufs

Contactpersoon vanuit Verenso: Pieter le Rütte 

 

Beste regioleden,

Het bestuur heeft besloten de regiobijeenkomst van september 2021 te annuleren. Er zijn vanuit de regio geen aanmeldingen gekomen om iets te pitchen over bruisende vernieuwingen in onze regio, en daarmee is er op korte termijn na de zomervakantie geen invulling voor de regiobijeenkomst. Daarentegen weten we als bestuur dat velen van jullie bij hebben gedragen aan de voorgaande bijeenkomsten, ook in het digitale tijdperk. Dit waarderen wij zeer!

We zijn heel blij dat Sevagram bereid is om de bijeenkomst van december 2021 voor te bereiden, uiteraard met ondersteuning van het bestuur. We zullen binnenkort een voorstel doen voor de verdeling in 2022.

We proberen altijd 2 programma’s vooruit te werken, belangrijke spelers samen te brengen, en aan te sluiten bij regionale ontwikkelingen. We hopen dat jullie als regioleden ons altijd weten te vinden met bruisende ideeën, suggesties en eventuele sprekers of partijen. Alleen samen kunnen we onze regio laten groeien en onze stem landelijk laten horen.

Met vriendelijke groet,

Namens het regiobestuur,

Carla Gubbels